Leeftijd
14 jaar
Instrument
Zang (klassiek)
Piano
Profiel

Sinds april 2020 krijg ik zangles van Margriet van Reisen en vanaf september 2020 pianoles van Jelena Bazova. Beide docenten zijn erg inspirerend en ik leer heel veel van hun. Voor zang word ik begeleid door pianist Toon Bierman, waarvan ik ook heel goede feedback krijg. 

Mijn passie voor zang ontstond al op zesjarige leeftijd na het zien van “La Traviata”. In datzelfde jaar begon ik ook met zangles bij Rut Codina Palacio in Den Haag. Later volgde ik zanglessen bij het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE), waar ik ook toegelaten werd tot de talentklas.
Daarna heb ik voor ruim een jaar bij de Academie Muzikaal Talent in Utrecht van Henny Diemer zangles gehad. In die jaren heb ik meerdere concerten gegeven, solo zowel als duo, in Eindhoven, Den Bosch en Utrecht.

Sinds mijn 9de speel ik ook piano: eerst ter ondersteuning voor zang, maar later ben ik het heel leuk gaan vinden. De eerste 4 jaar heb ik les gehad van Ton Demmers.   

Naast muziek heb ik ook een grote passie voor wiskunde. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, hardlopen, tekenen en schilderen. Ik zit in klas 3 VWO van het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven.